slidervlak bg

Direct contact:  085 - 877 02 96 of 06 - 4252 8212

slogan top v1

logo proteggo v1


Partners van Proteggo

   g4s logo
  

honeywell-adi logo

 

 Security ON

 

  ---------------------------------

 Aangesloten bij

veb logo

 
 

Camera observatie

Naast een alarminstallatie wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van een video-observatie systeem bij het beveiligen van winkels, bedrijfsgebouwen en woningen. Camera's werken preventief en de beelden kunnen in bepaalde gevallen als bewijs dienen bij bijvoorbeeld inbraak of overval.

De huidige camerasystemen bieden steeds meer mogelijkheden zoals bewegingsdetectie, gezicht- en voertuigherkenning, automatisch volgen van objecten en het doorsturen van alarmmeldingen. Mochten calamiteiten zich voor doen dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om deze melding door te sturen naar uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om via uw telefoon de beelden te bekijken alvorens u de politie of hulpdiensten wilt inschakelen of het gebouw binnengaat.

Wij leveren zowel traditionele Coax systemen (analoog) als moderne IP systemen (digitaal). Dankzij de IP systemen is het beheer en monitoren van het systeem steeds minder plaatsgebonden. Het maakt niet uit waar de beheerder van het systeem zich bevindt, de beelden zijn vanaf meerdere locaties toegankelijk.

Ik zal u graag begeleiden in het ontwerpen en realiseren van een camera observatie systeem.
Voor het installeren van eenvoudige tot aan complexe systemen bent u bij Proteggo aan het juiste adres.

Terug