slidervlak bg

Direct contact:  085 - 877 02 96 of 06 - 4252 8212

slogan top v1

logo proteggo v1


Partners van Proteggo

   g4s logo
  

honeywell-adi logo

 

 Security ON

 

  ---------------------------------

 Aangesloten bij

veb logo

 
 

Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging is niet uitsluitend een kwestie van techniek. Bij Proteggo nemen we daarom ook organisatorische en bouwkundige voorzieningen in ons advies mee. Een advies dat volledig is afgestemd op de specifieke risico`s die mensen, bedrijven, organisaties en gebouwen lopen.

Elektronische maatregelen zorgen ervoor dat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld aan een meldkamer. Voor de coördinatie van alarmmeldingen en de opvolging daarvan werken wij samen met moderne meldkamers. Wij verzorgen onder meer systemen voor ruimtelijke bewegingsdetentie, anti-maskeersensoren, glas- en trildetectie, terreinbeveiliging en deurstandsignalering: van kleinschalge tot complex omvangrijke projecten.

Wij leveren volwaardige inbraaksignaleringssystemen, met vele opties voor het programmeren van zones, gebruikers, gebieden deelgebieden, tijdzones en uitgangen.

Alarmcentrale

Proteggo werkt samen met de G4S alarmcentrale te Amsterdam. Naast het verwerken van alarmmeldingen, het coördineren van de alarmopvolging (denk aan onmiddellijke controle ter plaatse na alarmmelding en standaard sluitrondes door een particuliere opvolgingsdienst) en de uitvoering van dienstverlening op afstand kan een alarmcentrale periodieke rapportages verzorgen. Zo`n rapportage verschaft inzicht in het functioneren van en de omgang met het systeem.

Terug