slidervlak bg

Direct contact:  085 - 877 02 96 of 06 - 4252 8212

slogan top v1

logo proteggo v1


Partners van Proteggo

   g4s logo
  

honeywell-adi logo

 

 Security ON

 

  ---------------------------------

 Aangesloten bij

veb logo

 
 

Toegangscontrole

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, maar het is belangrijk dat voor u de cruciale deuren voorzien zijn van een goede toegangscontrole.

Vandaag de dag wordt het namelijk steeds belangrijker om uw gebouw te voorzien van veiligheidssystemen die gebruikers van het pand controleren en registreren.

Met behulp van toegangscontrole kunt u iedere gebruiker rechten verlenen welke ruimte hij wanneer mag betreden.

Welke deuren van uw pand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. Het kunnen echter ook de toegangsdeur van een woning zijn of entreedeur tot een appartementencomplex.

Via stand-alone systemen en netwerksystemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerprint, proximity of code.

U als eigenaar of gebruiker bepaald in grote mate welk systeem het beste bij u of uw organisatie past. De techniek is vandaag de dag zo flexibel dat deze zich eenvoudig laat aanpassen aan uw wensen.

Terug