Inbraakbeveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging is niet uitsluitend een kwestie van techniek. Bij Proteggo nemen we ook organisatorische en bouwkundige voorzieningen in ons beveiligingsadvies mee.

Lees meer

Camera-observatie

Naast een alarminstallatie wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van een video-observatiesysteem bij het beveiligen van winkels, bedrijfsgebouwen en woningen.

Lees meer

Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf of woning minder aantrekkelijk wordt voor met name de gelegenheidsinbreker.

Lees meer

Brandmelding

Brand is de grootste catastrofe die een organisatie kan overkomen. Met een goed brandbeveiligingsplan kunt u de gevolgen van een brand beperken.

Lees meer

Toegangscontrole

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat cruciale deuren voorzien zijn van een goede toegangscontrole.

Lees meer

Terreinbeveiliging

Tot enkele jaren geleden waren het alleen hoog-risico-objecten als gevangenissen, luchthavens, kernenergiecentrales en vergelijkbare locaties die voor elektronische buitenbeveiliging kozen.

Lees meer
Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.