Camera-observatie

Naast een alarminstallatie wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van een video-observatiesysteem bij het beveiligen van winkels, bedrijfsgebouwen en woningen. Camera’s werken preventief en de beelden kunnen in bepaalde gevallen als bewijs dienen bij bijvoorbeeld inbraak of overval.

Moderne camerasystemen bieden ook mogelijkheden als bewegingsdetectie, gezicht- en voertuigherkenning, automatisch volgen van objecten en het doorsturen van alarmmeldingen. Mochten zich calamiteiten voordoen, dan kunt u meldingen doorsturen naar uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om via uw telefoon opgenomen beelden te bekijken alvorens de politie of hulpdiensten in te schakelen of het gebouw binnen te gaan.

Analoge en digitale systemen

Wij leveren zowel traditionele coax-systemen (analoog) als modernere IP-systemen (digitaal). Dankzij de IP-systemen is het beheer en monitoren van het systeem steeds minder plaatsgebonden. Het maakt niet uit waar de beheerder van het systeem zich bevindt, de beelden zijn vanaf meerdere locaties toegankelijk.

Proteggo begeleidt u in het ontwerpen en realiseren van een camera-observatiesysteem dat bij uw situatie en wensen past.

Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.