Terreinbeveiliging

Tot enkele jaren geleden waren het alleen hoog-risico-objecten als gevangenissen, luchthavens, kernenergiecentrales en vergelijkbare locaties die voor elektronische buitenbeveiliging kozen. Zij brachten datgene in praktijk wat de elektronische beveiligingsindustrie in de basis altijd promoot: hoe sneller men een indringer detecteert, hoe groter de reactietijd is en hoe kleiner de (vervolg)schade.

De onzichtbare en onvindbare terreindetectiesystemen voegen hier nog een extra dimensie aan toe. Want als een indringer niet weet dat hij gedetecteerd is, waant hij zich nog relatief veilig en in een oriëntatiefase. Hier is de reactietijd voor de terreineigenaar het grootst en de (vervolg)schade automatisch het kleinst.

Buitenbeveiliging steeds belangrijker

De dreiging van terrorisme, een zich terugtrekkende overheid met betrekking tot politietaken maar ook strengere eisen van verzekeringsbedrijven zijn factoren die elektronische buitenbeveiliging steeds urgenter maken.  Terreindetectie wordt daarom steeds meer toegepast bij de zogenaamde ‘midden-risico-objecten’ zoals distributiecentra, kantoren, fabrieken en bedrijfsterreinen met opslag en bij particuliere objecten (woonvilla’s).

Het ontwerpen en installeren van een ‘waterdichte’ elektronische buitenbeveiliging is werk voor professionals. Er zijn veel factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zoals wind, regen, storm en sneeuw en honden, katten en konijnen. Proteggo heeft bewezen ook voor deze complexe situaties efficiënte beveiligingsoplossingen te kunnen realiseren.

Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.