G4S Nederland

G4S, onderdeel van Allied Universal, is een van ‘s werelds grootste specialisten op het gebied van beveiliging. Wij maken gebruik van hun geavanceerde 24-uurs alarmcentrale bij de beveiliging van uw woning of bedrijf. 

Honeywell

De producten van Honeywell Security behoren tot de meest geavanceerde en betrouwbare van de markt. Wij vertrouwen al jaren op de inbraakdetectiesystemen van Honeywell omdat wij willen dat u op Proteggo kunt vertrouwen.

CES Nederland

Elektronische en mechanische sluitsystemen van het familiebedrijf CES worden met veel toewijding ontworpen en geproduceerd. Ze behoren onbetwist tot het beste dat de markt te bieden heeft.  

Security-ON

Security Oost-Nederland is een door het Ministerie van Veiligheid & Justitie erkend beveiligingsbedrijf. Wij schakelen ze graag in om te surveilleren, brand- of sluitrondes te lopen, of voor de fysieke beveiliging van uw woning.

Aangesloten bij:

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.