Toegangscontrole

Dat de deur van uw bedrijf altijd open staat is vooral figuurlijk bedoeld, want het is belangrijk dat cruciale deuren voorzien zijn van een goede toegangscontrole. Hiermee kunt u gebruikers specifieke rechten verlenen en controle houden over wie wanneer welke ruimte mag betreden.

Voor bedrijf, woning of appartementencomplex

Welke deuren van uw bedrijfspand zou u willen beveiligen met toegangscontrole? Dat kunnen entreedeuren, magazijndeuren of toegangsdeuren naar het archief of serverruimten zijn. Maar toegangscontrolesystemen worden ook gebruikt voor bijvoorbeeld de entree van een woning of  appartementencomplex.

Stand-alone of netwerk

Via stand-alone systemen en netwerksystemen zijn deze deuren optimaal te beveiligen door gebruik te maken van codesloten, codebeslag of codecilinders. De mogelijkheden tot toegang zijn groot, want u kunt kiezen voor toegang middels bluetooth, tags, vingerafdruk, proximity of code.

Als eigenaar of gebruiker bepaalt u in grote mate zelf welk systeem het beste bij u of uw organisatie past. De techniek is vandaag de dag zo flexibel dat deze zich eenvoudig laat aanpassen aan uw wensen.

Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.