Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf of woning minder aantrekkelijk wordt voor met name de gelegenheidsinbreker. Van alle inbraken wordt namelijk 90% gepleegd door dit type inbrekers.

Hang-en sluitwerk

Bouwkundige beveiliging bestaat uit het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. Belangrijk daarbij is dat de ‘zwakke’ plekken goed beveiligd worden. Dit zwakke plekken zijn vooral buitendeuren, ramen, lichtkoepels en dakramen. Niet alleen de makkelijk bereikbare ramen en deuren op de begane grond, maar ook die op de eerste of tweede verdieping vallen daaronder. Een gelegenheidsinbreker is namelijk zeer inventief in het vinden van een mogelijkheid om boven te komen. U moet dan denken aan schuttingen, regenpijpen, zonneschermen of zelfs trappen die in de buurt staan.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een goede bouwkundige beveiliging is zeer belangrijk bij het beveiligen van uw woning. De beste aanpak daarbij is het beveiligen met hang- en sluitwerk van de productenlijst van Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit zijn over het algemeen producten die voorzien zijn van het SKG-keurmerk.

Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.