Beveiliging is een zaak van vertrouwen

 

Mijn naam is Frank Schornstädt, ik ben oprichter en eigenaar van Proteggo en al ruim 25 jaar in de beveiligingsbranche actief. Na de voltooiing van de MTS en diverse vakopleidingen ben ik onder andere werkzaam geweest bij een aantal nationaal en internationaal gerenommeerde bedrijven. 

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij Nemef – Slotenfabrieken, Häfele Nederland B.V., Honeywell-ESD BV en EBOD/Nuon beveiligingen. Er kwam een punt in mijn leven waarop ik besloot om mijn eigen beveiligingsbedrijf Proteggo op te richten. 

Dit is waarom het draait

Het belangrijkste in het zakendoen en bij het beveiligen van uw bedrijf of woning, bent u. Het luisteren naar uw wensen, het realiseren van een oplossing en het verlenen van een prima service, dat is waar het bij mij om draait. Proteggo bestaat uit een gedreven professional die voor elke klant een unieke beveiligingsoplossing vindt. 

Samenwerken op basis van vertrouwen

Het is – zeker in de beveiligingsbranche – van essentieel belang dat we altijd op basis van absoluut vertrouwen kunnen samenwerken. Wat uw wensen op het gebied van beveiliging ook zijn, bij Proteggo bent u verzekerd van oplossingen die écht bij u passen, maatwerk dus, volledig afgestemd op uw unieke situatie.

Onze partners

Proteggo is aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven, lidmaatschapsnr.: 18266). Onze VEB-erkenning betekent dat wij als beveiligingsbedrijf aan alle in de VEB 3 Kwaliteitsregeling gestelde eisen voldoen en is een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap.